PIZZALIJN BREDA

PIZZALIJN BREDA Pizza's, pasta's en calzone's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2282 beoordelingen
16 feb 2019 om 9:44 Slechte service bij onjuiste bezorging. Ik kreeg 50% korting op eenvolgende bestelde pizza terwijl ik voor een hele had betaald. Die pizza ligt inmiddels in de kliko omdat er vlees op zat. Ik bestel hier niks meer.
12 feb 2019 om 22:39 Bezorging optijd op de minuut af. Goede qualiteit
12 feb 2019 om 13:36 Laat voortaan de bezorger ook de bon lezen A.U.B. Heel het huis wakker gemaakt terwijl ik aangaf niet aan te bellen. mijn nummer heb ik er bij vermeld!!!
10 feb 2019 om 11:16 Snelle bezorging maar de bestelling klopte van geen kant; we hadden 3 verschillende pizza’s maar kregen 2 dezelfde en een magherita
9 feb 2019 om 7:06 Afgaande op de goede reviews hier een keer besteld. Was wel meteen de laatste keer helaas. Bezorger was keurig optijd maar toch een slappe pizza met zompige bodem. Jammer!
7 feb 2019 om 18:05 Erg lekker gegeten. Bestelling was er eerder dan verwacht en aan de wensen (geen kaas) was voldaan. De pasta werd geleverd in een warmhouddoos dus was nog warm bij aankomst. Al met al super en zeker voor herhaling vatbaar.
6 feb 2019 om 7:48 Heerlijke pizza en super lekkere friet kwaliteit tot de max moet zeggen dat er relatief weinig friet bij zat maar dat maak niet uit
3 feb 2019 om 20:01 Prima pizza!
2 feb 2019 om 19:08 Top!
27 jan 2019 om 18:33 De beste pizza's van Breda
24 jan 2019 om 17:31 Wollah deze zemmer pizza duurde lang